Karel Knaap naar FC Weesp

FC Weesp heeft in Karel Knaap een opvolger gevonden voor de vertrekkende Charles Loots. De 49-jarige Knaap is momenteel trainer van SO Soest dat ook in de tweede klasse B uitkomt.

Weesp kreeg, nadat bekend werd dat Loots ging vertrekken, veel reacties van trainers die de vacante positie in wilden vullen. Knaap: “Ik teken altijd maar voor één seizoen, maar heb wel de intentie om er langer te blijven. Ik heb ook drie jaar bij VVZ en twee jaar bij Soest gezeten”. Weesp liet niets aan het toeval over bij het aantrekken van Knaap en liet hem uitgebreid spreken met het bestuur, de technische commissie en de spelersgroep. Knaap: “Toen ik in november besloten had niet verder te gaan bij Soest en hoorde dat Weesp een trainer zocht wilde ik daar graag heen. Er heerst daar veel saamhorigheid, ze hebben een stabiel bestuur en een jeugdige en talentvolle spelersgroep. Ik hoop samen met hen een stabiele tweede klasser te worden en misschien ook wel een gooi te doen naar een stapje hoger”.

De komst van Knaap wordt binnen Weesp breed gedragen. Zowel het bestuur, de technisch verantwoordelijken en de spelersgroep juichen de komst van de trainer toe.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)