KDO en Raymond de Jong gaan voor vijfde seizoen

Zondag derdeklasser KDO heeft afgelopen week wederom overeenstemming bereikt met trainer Raymond de Jong. De club en de oefenmeester gaan straks hun vijfde seizoen in.

Op Jan Rosenboom in de jaren zeventig na, wordt De Jong de langst zittende trainer in De Kwakel. De Jong zegt tegen Voetbal in Aalsmer: “ Het gevoel is nog steeds goed met deze jonge spelersgroep, dat geldt voor beide kanten. Dat is voor mij belangrijk en eigenlijk al genoeg reden om met elkaar door te gaan.”

De oefenmeester, die met zijn ploeg een wisselvallige start beleefde in de derde klasse C maar de laatste maand de weg omhoog heeft gevonden, ziet nog genoeg mogelijkheden bij KDO: “Ik kan mijn ei hier nog steeds goed kwijt. Dat is voor mij zeker een stimulans om er alles uit te halen wat er inzit. De spelersgroep is fantastisch en er is nog uitdaging genoeg.”

Foto Jaap Maars: Raymond de Jong (witte shirt) viert de promotie met KDO in juni 2012
Foto Jaap Maars: Raymond de Jong (witte shirt) viert de promotie met KDO in juni 2012

KDO, de aflopen drie jaar onder De Jong twee keer heen en weer gependeld tussen vierde- en derde klasse, ligt de afgelopen weken op koers voor een stabiele positie in 3C. Raymond de Jong: “Doelstelling is handhaving. Dat moet lukken, ik heb het idee dat we lopende dit seizoen steeds sterker worden. En volgend seizoen proberen het niveau van de selectie te handhaven of verbeteren. Met altijd voorop de Kwakelse KDO-cultuur, spelers die binding hebben met de club.”

Vrijdag publiceren we weer een nieuwe versie van de trainerscarroussel!

Met dank aan Voetbal in Aalsmeer/Klaas Leegwater
Foto’s Jaap Maars

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
KDO