Home / Algemeen / KDO kan met man meer geen vuist maken tegen RVC’33

KDO kan met man meer geen vuist maken tegen RVC’33

KDO blijft door een nederlaag bij RVC’33 in de middenmoot van de zondag tweede klasse C hangen. De ploeg van Raymond de Jong speelde een groot gedeelte van de tweede helft met een man meer maar wist hier niet van te profiteren in Reeuwijk: 2-0.

Vanaf het startsignaal was KDO de ploeg met het meeste balbezit, terwijl RVC’33 vooral de lange bal hanteerde. Na zo’n lange bal gleed doelman Jesper Oudshoorn ongelukkig uit wat genadeloos werd afgestraft door een wippertje van Stojan Cekic: 1-0. Tien minuten later was Joeri Stange dichtbij de gelijkmaker, maar zijn schot, op aangeven van zijn broertje Jesse, belandde op de kruising. In de 24ste minuut benutte RVC’33 ook hun tweede kans na een aanval vanaf de linkerkant waarbij Rens Mathot in de verre hoek binnenschoot: 2-0.

In de tweede helft kreeg Bart Hoving in de 53ste minuut een goede mogelijkheid om de aansluitingstreffer te maken maar deze poging werd gekeerd. Vervolgens kreeg Reeuwijker Mathot binnen vijf minuten twee gele kaarten, waardoor KDO met nog 35 minuten op de klok met een man meer kwam te spelen. Ook met elf tegen tien ontbrak het aan geluk en precisie bij KDO. De bezoekers wisten te weinig kansen te creëren om terug te keren in de wedstrijd en RVC’33 trok de 2-0 voorsprong over de streep.

Door deze nederlaag blijft KDO zevende staan. Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de zondag tweede klasse C.

Verslag Paul Hogerwerf
Foto’s Letty Blanke / RVC’33