Kees Oostermeijer en WV-HEDW langer met elkaar in zee

Kees Oostermeijer heeft zijn overeenkomst bij WV-HEDW met een jaar verlengd. De oefenmeester maakte afgelopen seizoen de overstap van Swift naar de club uit Amsterdam-Oost waar hij Martin Steenvoorden opvolgde: “Ik ben erg blij met de verlenging. Eigenlijk wisten we al langer dat we zouden verlengen maar we moesten nog een goed moment vinden om het bekend te maken. Ik ben hier op mijn plek en ook bij WV-HEDW zijn ze tevreden dus het was een logische stap dat we met elkaar door zouden gaan.”

WV-HEDW promoveerde afgelopen seizoen naar de eerste klasse waar het na een slechte start in de competitie nu eindelijk haar draai gevonden lijkt te hebben. “Alle stukjes vallen nu in elkaar. De spelers moesten aan het begin wennen aan de nieuwe speelstijl maar iedereen is nu om. We moeten nederig blijven en iedere week keihard werken om tot een goed resultaat te komen en dat lijkt nu steeds beter te lukken.”

WV-HEDW hervat op 23 januari de competitie met een thuiswedstrijd tegen Argon. Hoewel de Mijdrechters momenteel tweede op de ranglijst staan heeft Oostermeijer er alle vertrouwen in dat het de wedstrijd tot een goed einde kan brengen. “We zijn heel gretig om weer te beginnen en hebben de ogen vol gericht op onze volgende tegenstander. Vorige keer hebben we 4-4 gespeeld dus ik zie geen enkele reden om met knikkende knieën het veld op te gaan.”

Verslag: Jurgen Boegborn

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)