Kevin Huijsman maakt overstap van IJsselmeervogels naar De Dijk

Zondag Hoofdklasser De Dijk heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Kevin Huijsman. De middenvelder komt over van zaterdag Topklasser IJsselmeervogels, dat dit seizoen als vierde eindigde en de districtsbeker won na een 5-3 zege op JOS Watergraafsmeer.

De linksbenige, controlerende middenvelder, die ook in de defensie uit de voeten kan, speelde in de jeugdopleidingen van Ajax en FC Utrecht. Bij deze laatste club stond Huijsman onder contract, maar kwam hij niet tot zijn debuut in het betaalde voetbal.

In het seizoen 2011-2012 maakte Huijsman de overstap naar FC Oss, waar de middenvelder wel zijn debuut in het professionele voetbal maakte. Voor de ploeg uit Oss, dat in het jaar 2011 nog kampioen werd van de zondag Topklasse, speelde Huijsman 22 wedstrijden. Na één jaar bij FC Oss koos Huijsman voor een team uit de Topklasse en ging hij zich ook richten op het volgen van een studie in Amsterdam.

In de Topklasse kwam hij dus uit voor IJsselmeervogels en bij de club uit Spakenburg-Bunschoten speelde hij twee jaar. Nu volgt er dus een overstap naar De Dijk in Amsterdam voor de geboren Hilversummer. Voor De Dijk is dit aanwinst nummer zeven; eerder kwamen Dennis Kaars (Ajax), Alex de Bruijne (JOS/Watergraafsmeer), Nabil El Gourari (IJsselmeervogels), Stephan Veenboer (FC Almere City), Frank Schilder (Zwaluwen ’30), Bud Water (Bloemendaal) al naar De Dijk.

Foto: Studiewestmaat.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!