Home / Algemeen / Kevin Vermeij verruilt NVC voor FC Aalsmeer
Foto Ton Hofstra: Jelmer de Winter (r) wordt op de huid gezeten door Kevin Vermeij

Kevin Vermeij verruilt NVC voor FC Aalsmeer

Kevin Vermeij speelt volgend seizoen voor FC Aalsmeer. De verdediger van NVC vindt het na drie jaar NVC tijd voor een nieuwe uitdaging. “Ik heb het de afgelopen drie jaar erg naar mijn zin gehad bij NVC maar het was op hier. Ik merkte aan mezelf dat ik echt toe was een nieuwe uitdaging.”

Vermeij ziet de promotie naar de eerste klasse in 2013 als het hoogtepunt van zijn loopbaan bij NVC. “Het was alleen jammer dat we een jaar later weer terug waren in de tweede klasse.” De verdediger die in het verleden uitkwam voor Zuidvogels, AFC, Zwaluwen’30 en Huizen hoopt volgend seizoen ook bij Aalsmeer, dat ook uitkomt in de tweede klasse, hoge ogen te gooien. “Ik ben gehaald vanwege mijn ervaring en ik heb vernomen dat de club nog meer versterkingen gaat halen, dus het kan een mooie seizoen worden.”

Het is de bedoeling dat De Muur uit Naarden de komende jaren vanuit achterin zijn bijdrage gaat leveren aan de ploeg van Cor van Garderen. “Bij Aalsmeer spelen ze in 3-5-2 systeem. Ik zal dan of als centrale verdediger of als verdedigende middenvelder gaan spelen.”

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto: Ton Hofstra

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)