Home / Algemeen / Knap gelijkspel JOSWatergraafsmeer

Knap gelijkspel JOSWatergraafsmeer

JOSWatergraafsmeer heeft vandaag knap een punt meegenomen uit Utrecht. Uit bij Hercules bleef het 0-0. Een opvallend betere prestatie dan vorig jaar, toen de ploeg van Sander Middelbeek nog met 6-2 werd weggespeeld. JOSWatergraafsmeer blijft hiermee staan in de middenmoot, maar de achterstand op de koplopers is nog niet onoverkomelijk.

JOS kon vandaag niet domineren in Utrecht. Hercules zette vroeg druk en was eigenlijk de gehele wedstrijd de betere ploeg, maar kon de kansen niet omzetten in doelpunten. Dit was te danken aan de verdediging van JOS, die vandaag zeer geconcentreerd te werk ging. Door iets in te zakken hield JOS het speelveld klein en probeerde het eruit te komen. Dit lukte niet vaak, maar toch kregen Maurice Renger en Jaap Lorier kleine kansjes voor de rust. Milo Pieplenbosch probeerde het in de tweede een keer gevaarlijk van afstand. Dat waren de wapenfeiten van JOS, dat na afloop tevreden het veld afliep.

Trainer Sander Middelbeek toonde zich content.
Middelbeek:’Ik speel het liefst om te winnen, maar vandaag vond ik het naïef om te denken dat wij hier wel even konden gaan winnen. We besloten om iets in te zakken en compact te spelen. Ik vind dat dat achteraf een goede zet was. Hercules was beter en wij hebben hier een punt uit het vuur gesleept. De verdediging heeft het uitstekend gedaan vandaag, daar was ik vorige week niet tevreden over. Ik denk wel dat Hercules vindt dat zij te weinig hebben gekregen. Vanuit hun oogpunt snap ik dat wel.’