Home / Algemeen / Kolf en Middelbeek verlengen

Kolf en Middelbeek verlengen

Twee topploegen uit de zondag eerste klasse A hebben het contract hun huidige trainer verlengd. Zeeburgia maakte bekend dat Mike Kolf ook volgend seizoen de hoofdverantwoordelijke is. JOS Watergraafsmeer en Sander Middelbeek plakken er ook nog een jaar aan vast.

Voorzitter Joop Vlug maakte gisteren (donderdag) voor de training aan de spelersgroep bekend dat het bestuur overeenstemming heeft bereikt met Middelbeek om ook in het seizoen 2013/2014 de hoofdverantwoordelijke op technische gebied te zijn.

De mededeling werd door de spelers enthousiast ontvangen. Daarna nam de trainer zelf kort het woord. Middelbeek maakte aan de groep bekend dat de spelers Paul Bekker en Alex de Bruijne ook volgend seizoen de kleuren van JOS Watergraafsmeer zullen verdedigen. Bekker is momenteel topscorer van Het Amsterdamsche Voetbal met tien doelpunten. Het aanblijven van De Bruijne is opvallend omdat meerdere clubs naar zijn diensten hadden geïnformeerd.

Mike Kolf is ook volgend seizoen trainer van Zeeburgia

Zeeburgia verlengde het contract met Mike Kolf. De oefenmeester is al jaren met succes aan de club verbonden. Nadat Kolf vorig jaar met Zeeburgia via de nacompetitie promoveerde naar de eerste klasse staat de ploeg uit Amsterdam-Oost momenteel boven aan. Zeeburgia staat een punt voor (en een wedstrijd minder) op nummer twee JOS Watergraafsmeer.

Zeeburgia hervat op 20 januari de competitie met een uitwedstrijd tegen De Dijk. JOS Watergraafsmeer speelt thuis tegen Uitgeest.