Kop over kop in BvCM topscorer

Als we het BvCM topscorerklassement vergelijken met het wielrennen, dan lijkt het alsof er een kopgroep van drie is ontstaan. Rachid El Yaghmouri, Dennis Kaars en Paul Bekker zijn momenteel even ontsnapt aan de rest. El Yaghmouri (foto) en Kaars wisselen hierbij constant de kop af en Paul Bekker blijft maar in het wiel zitten. De verschillen zijn zeer klein in de kopgroep. Als zij met z’n drieën naar de meet fietsen, is het niet te voorspellen wie er gaat winnen.

In het peloton wordt wel hard gewerkt om dichterbij te komen. Marcin Kmiecik probeerde weer aan te sluiten met een goaltje en Tim Wulffraat schuift langzaam van achterin het peloton naar de voorkant. Met maar liefst vier goals zette hij een tussensprint in. Mostapha El Aamrani, Robin Visser en Sjoerd Jens loeren ook nog steeds op de aansluiting. Zij maakten allen een doelpunt. Djoere de Jong, Calvin Koster en Tony Schreurs pakken eerst even hun etenszakjes aan en hopen op een goede finale. Nabil El Gourari (alias Pietje) laat zich ook weer even zien.

Zo vordert de koers langzaam en gaan de mensen zo langzamerhand hun geld inzetten op de favorieten. Wie gaat er straks met de felbegeerde beker vandoor en mag gaan nagenieten in Barcelona? Eind mei weten we het. Misschien een stimulans voor de spitsen om te weten dat zij dan oog in oog komen te staan met playmate Zimra Geurts. Betere doping is er niet.

Voor de gehele stand van zaken in de koers kijkt u op:

https://www.hetamsterdamschevoetbal.nl/topscorer/

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)