Home / slideshow / Koploper AFC ’34 brengt SDZ stevige nederlaag toe

Koploper AFC ’34 brengt SDZ stevige nederlaag toe

Nadat SDZ begon met een 5-1 zege op FC Uitgeest, moest het vorige week een 7-2 nederlaag slikken tegen Fortuna Wormerveer. Ook tegen koploper AFC ’34 gingen de Amsterdammers met ruime cijfers onderuit. In Alkmaar werd het 6-0.

Na een kleine tien minuten nam de thuisploeg de leiding na een knal van Daliel Afouzar. Halverwege de eerste helft verdubbelde AFC ’34 de score, toen Margel Muzo het net vond na een goede aanval. 2-0 was ook de ruststand.

In de tweede helft kwam SDZ in eerste instantie nog een paar keer goed weg. Zo wist het een bal van de lijn te halen en zag het AFC ’34 de paal raken. Ook Tim Elmers voorkwam een grotere achterstand, door een schot van Afouzar knap uit het doel te houden. Maar met een uur op de klok werd het via Muzo toch 3-0 en een paar minuten later maakte hij zijn hattrick compleet. Invaller Malcolm Meijer zorgde in de slotfase voor de 5-0 en de 6-0, de eerste met een schot van afstand, de tweede met een volley.

Daarmee was de eindstand bepaald. Volgende week speelt SDZ een thuiswedstrijd tegen LSVV. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 1a

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
SDZ