Kuijper voorspelt Voetbalpoule week 2

AMVJ –AFC is een van de wedstrijden die komend weekend in de Amsterdamsche Voetbalpoule staat. Omdat de jackpot (alles zes goed!) vorige week niet is gevallen staat deze nu op 150 euro. Vorige week voorspelde Ajax-trainer Bart Logchies er vier goed. Nu is het de beurt aan AMVJ-trainer Maurice Kuijper.

Kuijper: “ Ik heb er zeker vertrouwen in aanstaande zaterdag tegen AFC. Het is toch altijd een wedstrijd die iets extra’s brengt. We zijn bijna buren en veel spelers kennen elkaar. Daar komt nog bij dat we allebei niet zo’n beste start hebben gehad dus we hebben wat recht te zetten. Toch heb ik er alle vertrouwen in dat we zaterdag gaan winnen. We zijn namelijk verder dan ik verwacht had nadat we een zeer matige voorbereiding hebben gehad.”

AMVJ kan zaterdag niet beschikker over routinier Mark Schol. De centrale verdediger kamp met een achillespees blessure. Ook Sander van Dam zal ontbreken vanwege een hamstring blessure.

Denkt u het beter te weten dan Maurice Kuijper stuur dan uw eigen voorspelling in (vergeet uw username niet  te vermelden!). Deelname is gratis. Inschrijven doet u hier. De voorspelling van AMVJ-trainer Maurice Kuijper ziet er als volgt uit:

Voorspelling Kuijper1= winst thuisploeg
x= gelijkspel
2= winst uitploeg

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)