Laatste kans om te stemmen op ‘de beste’ van groot Amsterdam!

Wie is de beste voetballer van Amsterdam? Wie het grootste talent? De beste speelster? En wie wordt er op maandag 26 mei tijdens het gala van Het Amsterdamsche Voetbal in Escape gekozen tot coach van het jaar? Het is voor 50% in handen van onze bezoekers! Inmiddels zijn er al meer dan 2000 stemmen uitgebracht. Het stemmen op ‘de beste van groot Amsterdam’ kan nog tot morgen (vrijdag) 12:00 uur.

Twee weken geleden maakte we op onze site bekend wie er door de trainers genomineerd zijn in de categorie speler (man), coach en talent  (man)van het jaar. De beste speelster en talent bij de vrouwen worden gekozen door een jury.

Hoe gaat het nu in zijn werk? De trainers mochten punten geven (die tellen voor 25% mee in de eindstand). Alle verslaggevers van Het Amsterdamsche Voetbal hebben gezamenlijk ook 25% van de stemmen en de overige 50% komt van jullie! Op maandag 26 mei zullen we tijdens het tweede gala van Het Amsterdamsche Voetbal in Escape de winnaars bekend maken in alle klassen. Tevens worden die avond alle kampioen gehuldigd door de Gemeente Amsterdam. De avond zal worden omlijst met mooi video overzichten van het seizoen, artiesten en prominente gasten.

Samen met Enalyzer hebben we een eenvoudige enquête gemaakt. De link vind je onder aan dit bericht. In iedere categorie kies je je nummer 1,2 en 3. De beste speler zet je bovenaan en die krijgt dan drie punten. De nummer twee krijgt er twee en de nummer drie krijgt een punt.

Je kunt stemmen tot vrijdag 23 mei 2014 12:00 uur. Dan zal automatisch de enquête gesloten worden. Wil je dat jouw favoriet wint? Deel dit bericht dan zoveel mogelijk op Facebook en Twitter.

Het invullen en het geven van de punten neemt nog geen twee minuten in beslag. Alle namen van de genomineerden staan in de enquête. Succes!

Voor kaartverkoop, VIP tafels, en groepskorting kun je terecht op de speciale pagina van het Gala van Het Amsterdamsche Voetbal of neem je contact met ons op via info@hetamsterdamschevoetbal.nl

Klik op onderstaande afbeelding en dat kun je beginnen met stemmen.

STEM NU HAV

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)