Home / Algemeen / Landvreugd verlaat Hooglanderveen voor nieuwe uitdaging

Landvreugd verlaat Hooglanderveen voor nieuwe uitdaging

Trainer Uli Landvreugd heeft gisteravond (donderdag) het bestuur van zondag tweedeklasser Hooglanderveen laten weten de club aan het eind van het seizoen te verlaten omdat er iets anders op zijn pad is gekomen. Landvreugd wordt al langere tijd in verband gebracht met tweededivisionist AFC.

Bestuurslid voetbalzaken Casper Tondeur van Hooglanderveen laat op de website van de club weten het vertrek van Landvreugd te betreuren. “Wij waren graag een tweede seizoen met hem doorgegaan. Uli heeft echter aangegeven dat er nieuwe uitdaging op zijn pad is gekomen voor komend seizoen.”

De selectie van Hooglanderveen met Uli Landvreugd (zittend vierde van links)

En die nieuwe uitdaging zou dan AFC moeten zijn. Bob Duis, bestuurslid technische zaken van AFC, liet eerder deze week weten dat AFC al twee keer met Landvreugd om de tafel heeft gezeten en dat de tijd nu rijp is om de voormalig speler van AFC als trainer aan te stellen. Nu de voormalig trainer van onder andere De Dijk, Blauw Wit en Eemdijk zijn vertrek bij Hooglanderveen heeft aangekondigd lijkt het een kwestie van tijd voordat AFC Landvreugd als opvolger van Andre Wetzel zal presenteren.