Lanting verlaat AFC voor Achilles

Michael Lanting gaat AFC na één seizoen al weer verlaten. De middenvelder speelt het komend seizoen voor de aanstaande kampioen van de topklasse: Achilles’29 uit Groesbeek. De 27-jarige speler kwam vorig seizoen over van Hollandia.

Op facebook schreef hij: “Het is officieel. Ik ga een super mooie club verlaten. AFC heeft me een top  jaar gegeven. Super mensen ontmoet en een ervaring voor het leven. Vanaf juli een nieuwe focus…..! Achilles’29! “

Lanting, geboren in Den Helder, is al de derde basisspeler die AFC aan het eind van het seizoen gaat verlaten. Eerder lieten doelman Raymon van Emmerik en Lutzen Brink al weten de hoofdstad te gaan verlaten. Lanting stond vorig seizoen al in de belangstelling van de ploeg uit Groesbeek maar had toen zijn ‘ja’ woord al aan AFC gegeven.

De voormalig speler van HCSC, Zuidvogels en Hollandia zegt op de website van RTVNH: “AFC is een hele mooie club met geweldige mensen. Het is jammer dat ik die nu alweer verlaat, maar ik ben nog te jong om voor de gezelligheid te kiezen. Achilles gaat een nieuwe tribune bouwen en ze willen echt stappen maken. Ik wil graag een keer kampioen worden op het hoogste niveau en natuurlijk is het financieel ook goed. Het is het totaal plaatje.”

Zondag speelt Lanting met AFC thuis tegen HBS.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC