Home / Algemeen / Leden Zeeburgia roepen bestuur ter verantwoording en willen stemming over ontslag bestuur

Leden Zeeburgia roepen bestuur ter verantwoording en willen stemming over ontslag bestuur

Het feit dat het bestuur van zondag eersteklasser Zeeburgia, na zeventien jaar, heeft besloten niet verder te gaan met hoofdtrainer en hoofd opleiding Mike Kolf heeft voor veel ophef gezorgd binnen de club. Ruim 300 leden hebben het verzoek ingediend om een Buitengewone Algemene Ledenvergadering uit te schrijven.

In een persbericht laten  ruim 300 leden weten het niet eens te zijn met de koers die het bestuur momenteel vaart.  Woordvoeder Marianne van Leeuwen: “ Het bestuur wordt gevraagd hun toekomstplannen te delen, ene toelichting te geven op de bouwplannen voor het nieuwe clubhuis en de beslissing om te stoppen met hoofdtrainer en hoofd opleidingen Mike Kolf. Op de agenda staat ook een stemming over ontslag van het voltallig zittende bestuur. Andere leden krijgen tevens de kans om zich kandidaat te stellen voor een nieuw bestuur.”

Het Amsterdamsche Voetbal zal morgen (zondag) en maandag met uitgebreide verhalen komen over de gang van zaken bij Zeeburgia. Zondag speelt Zeeburgia om twee uur thuis tegen NVC. De ploeg van Mike Kolf staat momenteel op de laatste plaats. Eerder liet het bestuur al weten dat de samenwerking met Kolf niet wordt beëindigd vanwege de tegenvallende prestaties.