Leeroy Echteld maakt seizoen af bij Zeeburgia

Leeroy Echteld zal de rest van het seizoen het eerste trainen van Zeeburgia in de tweede klasse B. Hij vervangt de vertrokken Imdat Ilguy, die vier dagen geleden plotseling naar OFC vertrok. Momenteel is Echteld werkzaam als jeugdtrainer bij AZ en hij zal die taak blijven vervullen.

Echteld was in het verleden ook al eerder werkzaam voor Zeeburgia. Als jeugdtrainer en later ook als assistent van Mike Kolf. Toen Zeeburgia hem vroeg per direct terug te keren als hoofdtrainer heeft hij geen moment getwijfeld. “Het is geweldig om terug te zijn bij Zeeburgia, ik hoefde geen moment na te denken toen ik werd benaderd. Juist de druk om te promoveren maakt me op mijn best, we gaan er met deze goede ploeg een mooie tweede seizoenshelft van maken.”

Vice-voorzitter Alain Munoz is blij dat Zeeburgia zo snel alweer een nieuwe trainer hebben gevonden. “We zochten iemand die per direct aan de slag kon en weet wat er nodig is om te promoveren. Echteld kwam als beste uit de bus en ik wil hem dan ook heel veel succes wensen.”

Foto John Beckman

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)