Home / Algemeen / Legmeervogels blijft ook tegen Houten ongeslagen
Foto Minke Wiggerink

Legmeervogels blijft ook tegen Houten ongeslagen

In de tweede klasse B heeft Legmeervogels ook haar tiende wedstrijd van het seizoen niet verloren. De ploeg van Jack Honsbeek won in Uithoorn met 4-1 van Houten. Het heeft nu net zoveel punten als koploper ZSGOWMS dat haar duel afgelast zag worden.

Zes zeges, vier keer gelijk en de meest scorende ploeg in de afdeling, maar toch staat Legmeervogels niet bovenaan in de tweede klasse B. ZSGOWMS heeft ook 22 punten, maar de Amsterdammers speelden wel een duel minder.

Tegen Houten kwam de ploeg van Jack Honsbeek nauwelijks in de problemen. Na iets meer dan twintig minuten spelen kwam de thuisploeg verdiend op voorsprong. Rowan Hoogeboom veroverde de bal en via Lulinho Martins kon spots Jordy de Groot de score openen. Nog voor rust werd de voorsprong verdubbeld, al was het wel wachten tot de laatste minuut. Een vrije trap werd door de doelman van Houten niet goed verwerkt en Damien de Vegt was er als de kippen bij om de 2-0 te maken.

Na rust was het wachten op meerdere treffers. Die kwamen er uiteindelijk ook. Een voorzet van De Groot werd door Martins binnen gewerkt (3-0) en invaller Robin Oussoren maakte de vierde Uithoornse treffer. Tussen die goals is had Mels Bos zijn eigen doelman Jasper van Gelderen gepasseerd zodat er een een 4-1 eindstand op het bord stond.

Over twee weken, komend weekend is er een beker/inhaal programma, gaat Legmeervogels op bezoek bij het op de laatste plaatst staande Weesp. Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van de tweede klasse B.

Met dank aan Hans Heere
Archief foto Minke Wiggerink