Legmeervogels

Legmeervogels hekkensluiter na nederlaag bij de Zouaven

Legmeervogels ging zondag op bezoek bij koploper De Zouaven. Een stugge ploeg, die lastig te verslaan is. Ook Legmeervogels kreeg het niet voor elkaar. Het werd 3-1 voor De Zouaven.

Toch wist Legmeervogels het de Zouaven in eerste instantie best moeilijk te maken. Dat na een halfuur toch de openingstreffer viel voor de thuisploeg, zal dan ook een flinke domper geweest zijn voor de ploeg van Alami Ahannach. De manier waarop de goal viel helemaal. Na een scrimmage viel de bal voor de voeten van Devin de Winter. Zijn schot ging recht op Folke Maenhout af, maar die wist de bal niet te stoppen. Aan de andere kant waren er kansjes voor Regilio Kranenburg en Jasper Burgers.

Na rust verdubbelde De Winter de score. Aeson Lemmer stuurde Roy Janssens weg. Janssens bereikte uiteindelijk De Winter met zijn voorzet, die het afmaakte. De Zouaven wist de wedstrijd echter niet op slot te gooien en via invaller Quint Piris werd het toch weer spannend. Een kwartier voor tijd maakte hij de 2-1. Het duurde tot de slotminuut voordat de wedstrijd definitief beslist was. Toen maakte Jurre Duijn de 3-1.

Door de nederlaag is Legmeervogels weer hekkensluiter in Zondag 1a. Omdat er echter al twee ploegen zijn weggevallen, betekent de laatste plaats geen directe degradatie maar nacompetitie.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 1a

Foto: Michel Bes

Weer nederlaag tegen Zaanlandia voor SDZ

 

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)