Home / Algemeen / Legmeervogels verrast met zege op Fortuna Wormerveer

Legmeervogels verrast met zege op Fortuna Wormerveer

Legmeervogels heeft zondag voor een verrassing gezorgd door te winnen van Fortuna Wormerveer. Fortuna staat op de tweede plaats in Zondag 1a, Legmeervogels was voorafgaand aan het duel de hekkensluiter. Zondag was het echter effectief en wist het met 3-2 te winnen.

Het waren nog wel de bezoekers die via Emre Bilgin op voorsprong kwamen. Maar via Nick Verschut wist Legmeervogels weer op gelijke hoogte te komen. Daarna kregen de bezoekers met Daniël Plasmeijer de uitgelezen kans om de voorsprong te herstellen, maar oog in oog met Folke Maenhout schoot hij naast. Niet lang daarna was het wederom Verschut die er uit een vrije trap 2-1 van maakte en zo prompt Legmeervogels op voorsprong zette.

Dat dwong Fortuna Wormerveer om het over een iets andere boeg te gooien. Zo gaf het meer ruimte weg en kon Stan Tjassens profiteren van balverlies op het middenveld: 3-1. Via Jordi Wigman maakten de bezoekers de aansluitingstreffer en werd het nog even spannend, maar Legmeervogels trok de broodnodige drie punten over de streep. Het was pas de tweede zege van het seizoen voor de ploeg van Ton Pronk.

De laatste plaats wordt nu overgedragen aan ROAC. Komende week mag Legmeervogels kijken of het ook Assendelft kan verrassen. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 1a

Gemakkelijke zege AGB bij Hoofddorp

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)