Home / Algemeen / Legmeervogels vervolgt ongeslagen reeks bij Fortuna Wormerveer

Legmeervogels vervolgt ongeslagen reeks bij Fortuna Wormerveer

Door een bloedeloos gelijkspel op bezoek bij Fortuna Wormerveer is zondag eersteklasser Legmeervogels voor de tiende wedstrijd op rij ongeslagen gebleven. De ploeg van Jack Honsbeek bleef in Wormerveer steken op 0-0 en zette daardoor weer een klein stapje richting lijfsbehoud in de zondag eerste klasse A.Het duel zal door beide partijen het liefst snel worden vergeten. Mede door de harde wind, die dwars over het veld stond, was het erg moeilijk om aan voetballen toe te komen. De eerste mogelijkheid voor de gasten kwam via Dennis Bakker. Hij veroverde zelf de bal, maar voerde zijn actie te ver door om echt gevaar te kunnen stichten. Aan de andere kant waren Luuk Purvis, Nick Snelders en Ian Mac-Donald aanvallend onmachtig.

Ook in de tweede helft golfde het spel op en neer. Veel spelers bleven moeite hebben met de weersomstandigheden, waardoor er maar weinig kansen werden gecreëerd. De passing was bij Legmeervogels zeer onzorgvuldig, mede door de toenemende druk van Fortuna Wormerveer. Bij een paar vrije trappen slaagde de ploeg van oud-OFC-trainer Martin de Groot er niet in om doelman Rahim Gök serieus te testen. Ook voorkwam het centrale duo Mitchell Verschut-Noud Schartman veelvuldig onheil.

In de slotminuut kreeg Lulinho Martins nog een enorme mogelijkheid om de Uithoorners drie punten te bezorgen. Zijn inzet werd door Fortuna-doelman Nordin Bakker met een katachtige beweging uit het doel gehouden. Hierdoor kwamen beide ploegen niet tot scoren en moesten ze genoegen nemen met een gelijkspel.

Voor Legmeervogels is dit het zevende gelijkspel uit de laatste tien wedstrijden. De andere drie duels werden gewonnen. Door de ongeslagen reeks staat de ploeg van Jack Honsbeek nog steeds stevig in de middenmoot. Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in de zondag eerste klasse A.

Foto Henk Dil/Zaanse Sportkrant

Reacties op dit artikel

Geef een reactie

Send this to a friend