Legmeervogels wint met ruime cijfers van Nieuw Utrecht

Legmeervogels heeft in de eerste klasse A de tweede thuisoverwinning van het seizoen geboekt. De ploeg van Jack Honsbeek won met 4-0 van Nieuw Utrecht, dat voorafgaand aan de wedstrijd evenveel punten had als Legmeervogels. Door de overwinning staat Legmeervogels keurig achtste, drie punten achter nummer vier DEM, maar ook slechts twee punten boven de nacompetitiestreep.

Legmeervogels begon goed aan het duel en wist al vroeg in het duel een aantal kansen te creëren, onder meer via Dennis Bakker. Niet veel later nam Legmeervogels de leiding, na een mooie solo van Jordy de Groot (1-0). Nieuw Utrecht was even aangeslagen maar Legmeervogels wist geen gebruik te maken van de chaos die ontstond bij de gasten. Stefan Tichelaar, Damien de Vegt en Jordy de Groot kregen kansen om de score te verdubbelen, maar het bleef slechts 1-0 bij rust.

Foto Ronald Bakker " Jordy de Groot legt aan voor zijn eerste treffer
Foto Ronald Bakker ” Jordy de Groot legt aan voor zijn eerste treffer

Kort na rust liep Legmeervogels snel uit naar 3-0. Eerst was het Stefan Tichelaar die verwoestend uithaalde, na goed terugleggen van Jordy de Groot. Kort daarna tekende De Groot voor zijn tweede van de middag, nadat hij door een bekeken hakballetje van Lulinho Martins alleen voor de keeper werd gezet.

Foto Ronald Bakker | Joey Sack zet de 4-0 eindstand op het bord

Hierna kreeg de thuis ploeg genoeg kansen om uit te lopen naar een monsterscore. Maar dat bleef Nieuw Utrecht bespaard. Vijf minuten voor tijd tekende Joey Sack nog wel voor de 4-0 eindstand. Jack Honsbeek: ” In de eerste helft waren we veel te slordig en zat er ook veel te weinig tempo in de wedstrijd.  gelukkig ging dat na rust veel beter en maakte we ook een fantastische tweede goal. Uiteindelijk had de score nog wel hoger uit kunnen vallen, maar ik ben natuurlijk hele tevreden en ik kijk uit naar de volgende wedstrijd. bij Hillegom.”

Klik hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de zondag eerste klasse A