Louiszoon naar Hoofddorp

Nu de sluiting van de overschrijvingstermijn steeds dichterbij komt (15 juni) worden er steeds meer transfers bekend. Zo verruilt Dave Louiszoon De Dijk voor SV hoofddorp. De 23-jarige verdediger had al eerder te horen gekregen dat er bij De Dijk geen plek meer voor hem was.

Louiszoon is een talentvolle verdediger die het afgelopen jaar regelmatig een basisplaats had bij De Dijk maar door de tegenvallende prestaties van de club moest hij ook vaak vanaf de bank toekijken. Louiszoon: “Ik ben pas 23 en bij De Dijk de jongste van de selectie. Gezien mijn leeftijd hoor ik daar niet te zitten. Ik wil iedere week spelen”.

De geboren Amsterdammer speelde in de jeugd zowel bij Telstar als HFC Haarlem tot en met de beloften. Tevens kwam hij uit voor DWS voordat hij bij De Dijk terecht kwam. Komend seizoen speelt hij dus voor zondag tweede klasser SV Hoofdddorp. Louiszoon: “Een aantal wedstrijden voor het einde van de competitie ben ik benaderd door de nieuwe trainer Jimmy Simons met de vraag of ik een keer met hem en het bestuur van Hoofddorp wilde praten om de toekomstplannen van e club door te spreken. Omdat ik bij De Dijk vond dat ik op dat moment geen eerlijke kans meer kreeg ben ik op dit verzoek ingegaan. Aan dat gesprek heb ik een goed gevoel over gehouden”.

Binnenkort geeft Het Amsterdamsche Voetbal een volledig overzicht van alle selectie voor komend seizoen (in eerste instantie tot en met de tweede klasse). Stuur u nieuwe selectie naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl en laat ons weten als er nog trasnfers op stapel staan.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!