Maar liefst negen treffers bij Weesp-Buiksloot

Buiksloot en Weesp hebben in de zondag tweede klasse B een aantrekkelijk duel op de mat gelegd. De doelpuntrijke wedstrijd werd door Weesp met 6-3 winnen afgesloten. Buiksloot blijft door het verlies laatste, Weesp staat op de vijfde plek.

De eerste helft was een rommelige wedstrijd met veel balverlies over en weer. Een gevaarlijke corner van Kick van Aelst halverwege de eerste helft werd niet goed verwerkt door de verdediging van Buiksloot. Kmiecik was alert en schoot de bal van dichtbij binnen. Buiksloot ging regelmatig in de aanval en werd daarbij een aantal keer gevaarlijk. Echter werd keeper Wim Tap nog niet echt op de proef gesteld. Vlak voor rust werd het 2-0. Van der Burg ging door tot de achterlijn en trok de bal goed voor de goal langs. Kmiecik was wederom erg attent en schoot de 2-0 van dichtbij binnen.

301114 FC Weesp 6 3 DVC Buiksloot   (26)

In de tweede helft werd er maar liefs zeven keer gescoord in het aantrekkelijke en doelpuntrijke duel. Weesp schoot via Buddenberg, Geertsma en twee keer Van Huisstede vier keer raak. Doordat Buiksloot via treffers van Ayad Amed, Bakary Jobe en Hamza Amghar el Yettefi drie keer het net wist te vinden eindigde het duel in 6-3.

301114 FC Weesp 6 3 DVC Buiksloot   (28)
Buiksloot-trainer Brian Tevreden: “Ondanks het verlies is er bij ons een stijgende zichtbaar. Zeker gezien het niveau waar een aantal van onze spelers vandaan komen. Veel eerstejaars senioren en jongens die vorig jaar derde of vierde klasse speelden. De verdiende punten gaan zeker komen. Daar ben ik, de groep, het bestuur en de fans van overtuigd!