Maarten Daniels van HBOK naar competitiegenoot OSV

Maarten Daniels vertrekt aan het einde van het seizoen bij zaterdag tweedeklasser HBOK. De doelman verlaat de Zunderdorpers na één seizoen en kiest voor een nieuw avontuur bij competitiegenoot OSV.

HBOK heeft met de komst van Robin Thiel voor volgend seizoen een keeper erbij. Daniels schat daardoor zijn kansen bij OSV groter in dan bij HBOK. “Na een goed gesprek met de trainer (Kai Meeuwsse, red.) heb ik besloten om voor OSV te kiezen. Ik zal de strijd moeten aangaan voor de plek van eerste keeper. Ik kon ook in de derde klasse gaan spelen, maar ik wilde toch graag in de tweede klasse blijven. Met het aantrekken van Robin Thiel denk ik dat ik bij OSV toch meer uitzicht heb op speeltijd dan bij HBOK.”

De sluitpost kent na een teleurstellende start een goed seizoen bij de Zunderdorpers en de ploeg van Wessel Colijn staat bovenaan in de derde periode. “Na de winterstop is het echt gaan lopen bij ons. Voor mij persoonlijk was het hoogtepunt dat ik vier wedstrijden achter elkaar de nul hield. Ik hoop dat we deze lijn nog twee wedstrijden kunnen vasthouden en de derde periode pakken. Het zou mooi zijn als we het aankomende zaterdag op bezoek bij Marken zo goed als kunnen beslissen.”

Bij OSV hoopt de sluitpost volgend seizoen hoge ogen te gooien in de zaterdag tweede klasse A. “De selectie wordt denk ik sterker volgend seizoen en het doel is om bovenin mee te draaien. OSV heeft ook dit seizoen laten zien dat het gewoon een goede ploeg is. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging. Eerst wil ik het seizoen bij HBOK goed afsluiten. Ik heb het hier namelijk erg naar mijn zin gehad en we zijn nog vol in de race voor een prijs.”

Foto Tom Poederbach

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)