Home / Algemeen / Maarten Slagtveld en UNO gaan langer met elkaar door

Maarten Slagtveld en UNO gaan langer met elkaar door

Het bestuur van UNO heeft in overleg met hoofdtrainer Maarten Slagtveld besloten om de verbintenis met in ieder geval een seizoen te verlengen. De huidige stand in de competitie, de kwalitatieve vooruitgang en de sfeer op en rond het veld heeft dit doen besluiten. UNO staat momenteel derde in de zaterdag vierde klasse B.

SelectieUNO

Naast de verlenging hebben de club en trainer ook afspraken gemaakt over een verbreding van de selectie en een betere aansluiting van de jeugd en het tweede elftal naar het eerste elftal. “Ik heb het eerste deel van het seizoen als zeer positief ervaren. We zijn een club in opbouw en dat geeft ruimte om zaken op te pakken en een cultuur neer te zetten. We maken als team en club progressie en zijn nog lang niet uitgegroeid. De resultaten waren vooral in het begin wisselend, maar nu redelijk stabiel en goed. Volgend seizoen hebben we ook een tweede selectieteam en zullen er een aantal nieuwe spelers bijkomen en zo blijven we stappen maken in de ontwikkeling”, laat Slagtveld op de clubwebsite weten.

Momenteel word het team gevolgd door programmamaker Bas Scharwachter die een serie over het elftal maakt met de titel ‘Van schuimkraag selectie naar UNO’s trots’ waarin wordt vastgelegd hoe het bierelftal promotie naar de derde klasse probeert af te dwingen.

Bekijk hieronder de eerste aflevering van het programma

Bekijk hier de actuele stand in de zaterdag vierde klasse B

Send this to a friend