Home / Algemeen / Maarten Zwaan beste van Amstelveen

Maarten Zwaan beste van Amstelveen

Maarten Zwaan van het zaterdagteam van NFC is afgelopen donderdag gekozen tot beste voetballer van Amstelveen van het seizoen 2001/2012. Hij kreeg tijdens het tweede door sportamstelveen.nl georganiseerde voetbalgala de ‘John Bosman Award’ uitgereikt.

Tijdens het gala in poppodium P60 werden in maar liefst elf categorieën prijzen uitgereikt. Maarten Zwaan, spits van NFC zaterdag, mocht maar liefst drie keer het podium op komen.

Hij werd, door alle voetballers van Amstelveen, niet alleen gekozen tot de beste speler van het seizoen maar hij kreeg de prijs overhandigd voor de beste aanvaller van het jaar. Tevens werd Zwaan samen met Rutger Baas van SV Ouderkerk topscorer bij de zaterdagteams (26 doelpunten).

Joe Trompert (Nautilus) werd topscorer bij de zondagteams. Robin Visser van RODA ’23 werd gekozen tot beste keeper. Joris van Ooijen (Amstelveen Heemraad) kreeg de prijs voor beste verdediger, Bart Zoet (RKAVIC) was volgens de jury de beste middenvelder en Chris Boer van AMVJ werd bestempeld als beste talent. Verder waren er nog prijzen voor Maurice Kuijper (AMVJ, coach van het jaar), Sporting Martinus (club van het jaar) en Jos Spitteler (mooiste voetbalfoto).

Kijk voor een uitgebreid verslag en meer foto’s op de webiste www.sportamstelveen.nl

Foto’s : Sirousfotografie

Send this to a friend