IVV Landsmeer

Makkelijke middag voor IVV in Uitgeest

IVV beleefde zondag een makkelijke middag op bezoek bij FC Uitgeest, de hekkensluiter in de zondag eerste klasse. De Uitgeesters beleven een lastig seizoen. Afgelopen seizoen vertrok een groot deel van de selectie, waardoor het nu veelal tieners op moet stellen. Het ervaren IVV had weinig moeite met het jonge FC Uitgeest: 0-5.

Al binnen vijf minuten namen de Landsmeerders de leiding, nadat Raymond Mensah met een goede voorzet Dylan van Os in staat stelde om te scoren. Daniël Schermer mocht met een kwartier op de klok de 0-2 aantekenen, vanaf de strafschopstip. De bal ging op elf meter nadat hij was gevloerd door Niels Duijn. Voor rust viel ook nog de 0-3 dan Wessel Westerhof. Aan de andere kant had goalie Mitchel Dijkstra een rustige middag, Uitgeest wist nauwelijks iets te creëren.

Na rust voerde IVV de score via goals van Schermer en Mitchel Baars verder op naar 0-5. De score had wellicht verder op kunnen lopen, maar IVV spaarde Uitgeest. In de slotfase leek de eretreffer nog te vallen, maar Jelle Molenaar stond buitenspel.

Zo blijft IVV goede meedraaien bij het debuutseizoen in de eerste klasse, met tot nu toe een zesde plaats op de ranglijst. Het sluit de eerste seizoenshelft volgende week af met een thuiswedstrijd tegen SDZ. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 1a

Derby SDZ – AGB levert geen winnaar op

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
IVV