Home / Algemeen / Marco Bragonje gaat niet verder bij FC Aalsmeer (zondag)

Marco Bragonje gaat niet verder bij FC Aalsmeer (zondag)

FC Aalsmeer moet op zoek naar een nieuwe trainer voor het zondagelftal. Marco Bragonje heeft na drie jaar besloten zijn aflopende contract niet te verlengen bij de derdeklasser.

“De club wilde in december graag een antwoord hoe ik tegenover contractverlenging stond. Ik kon hier nog niet met volle overtuiging ja op zeggen”, verklaart Bragonje tegenover Voetbal in Aalsmeer. “Ik vond het nog te vroeg…wilde pas in januari een beslissing nemen. Ik snap de club wel, zij willen ook graag verder. Dus toen zijn we in goede harmonie tot de slotsom gekomen dat we eind dit seizoen onze eigen weg inslaan.”

De oefenmeester kwam in de zomer van 2016 binnen in Aalsmeer, nadat hij de jaren daarvoor de leiding had bij RODA’23. Onder zijn leiding eindigde de club als derde en zesde in de eindrangschikking. Dit seizoen staat FC Aalsmeer, met een uitgedunde selectie, op de elfde plek in de derde klasse Q1. “Op sportief gebied is het door de omstandigheden minder makkelijk werken. Dat is helemaal waar, dat weet ook iedereen. Maar het is niet beslissend geweest voor mijn besluit. En ik vind dat we het gezien de omstandigheden gewoon goed doen. De laatste weken zit het team in een goede flow, en wie weet gaan we nog een rol spelen in de laatste duels. Dat zou heel bijzonder zijn.”

Foto: Koos van der Leest