Maria en Singels naar Swift

Zaterdag eersteklasser Swift heft zich voor komend seizoen versterkt met Enzo Maria van Jos Watergraafsmeer en Joey Singels van AFC. De komende week zal de club nog meer versterkingen bekend maken.

Joey Singels zal komend seizoen de selectie van de nieuwe trainer David Vecht versterken. Singels speelt al drie jaar in het tweede elftal van AFC (reserve hoofdklasse). Net als vorig jaar werd dat team kampioen. Singels: “Het is tijd voor iets nieuws. Ik wilde de stap vorig seizoen al maken maar besloot toen toch bij AFC te blijven. Het liefst blijf ik daar ook maar het eerste zal ik daar nooit halen dus is het tijd om verder te gaan”. Singels, die met AFC 2 komend weekendstrijd om een finale plaats om het landskampioenschap voor reserve elftallen tegen Ajax 2, heeft een positief gevoel overgehouden aan zijn gesprekken met de nieuwe trainer David Vecht. Singels: “Ik ga absoluut voor een basisplaats. Ik kan op het middenveld en centraal achterin goed uit de voeten. De trainer heeft mij in eerste instantie benaderd voor een positie achterin”.

 Enzo Maria speelde de laatste vijf seizoenen voor zondag eersteklasser JOS Watergraafsmeer. Vorig seizoen   was de speler nog topscorer van JOS in de hoofdklasse. Maria: ‘Het is best moeilijk om JOS te verlaten. Ik heb  hier vijf jaar met plezier gespeeld. Na 5 seizoenen JOS/WGM vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging”.  Swift streed afgelopen jaar lang mee om het kampioenschap maar miste in de laatste fase alles wat er maar te missen viel. Maria: “Het doel is om volgend seizoen opnieuw om de prijzen te strijden en ik hoop daarin mijn steentje te kunnen bijdragen.” Enzo Maria kwam eerder uit voor PSV (av), BVV,Caterpillar, RKC Waalwijk en TGG.

 

Foto: Enzo Maria (Piet Pas), Joey Singels (eigen foto)

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!