Home / Algemeen / Mario Rijnsburger verlengt bij FC Weesp

Mario Rijnsburger verlengt bij FC Weesp

FC Weesp en Mario Rijnsburger gaan nog een seizoen met elkaar door. Dit seizoen staat de oud-speler van de club voor het eerst aan het roer en dat bevalt hem uitstekend. “Ik heb hier een verleden en heb het enorm naar mijn zin. Er is geen enkele reden te vertrekken voor mij.”

In zijn eerste seizoen presteert Rijnsburger uitstekend met FC Weesp. De club staat momenteel in de top-5 van de tweede klasse zondag, hoewel de verschillen erg klein zijn. “Het is moeilijk in te schatten wat we nog uit dit seizoen kunnen halen. De verschillen zijn heel erg klein, iedereen kan van elkaar winnen. Bovendien kan je de ene week met een overwinning binnen de top drie komen te staan, terwijl je bij een nederlaag zomaar in de degradatiezone kan komen.”

Mario Rijsnburger portret

“Maar in het begin van het seizoen hebben we de doelstelling neergezet om nacompetitie te halen. Mocht het dit seizoen niet lukken, gaan we daar volgend seizoen weer volop voor meedoen. Ik heb alle vertrouwen in deze groep en dat is voor mij ook een reden hier te blijven”, reageert Rijnsburger, die al ruim tien jaar deel uitmaakt van de technische staf van FC Weesp. Eerder was hij onder meer trainer van het onder-23 team en het tweede elftal van de club.

“Ik heb al een ruim verleden bij deze club en daardoor was al snel bij mij de intentie om door te gaan. Gelukkig kwam die intentie van beide kanten. Toen zijn het bestuur en ik aan tafel gaan zitten en waren we er vrij snel uit. Ik zit hier uitstekend op mijn plek, met een goede groep. Voor mij is er dan geen enkele motivatie hier weg te gaan.”

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)