Mark Evers volgend seizoen aan het roer bij ARC

Mark Evers, die al eerder aangaf Swift aan het eind van het seizoen te verlaten, heeft een nieuw club gevonden. Komend seizoen is Evers de hoofdtrainer van zaterdag eersteklasser ARC in Alphen aan de Rijn. Dat maakte de club op de laatste dag van 2016 bekend. Evers tekende voor één seizoen en is de opvolger van Frank Bloemheuvel.

Evers: “Ik heb bij ARC vanuit de gesprekken het beste gevoel overgehouden. Het is een warme club die met een interessant project een nieuwe start wil maken.” ARC staat momenteel op de elfde plaats in de zaterdag eerste klasse B met slechts veertien punten uit dertien wedstrijden. Evers: “Het is de bedoeling om op een stabiele wijze en verantwoorde manier toe te groeien naar het hoofdklasserschap. Het inpassen van eigen jeugd zal een belangrijk onderdeel worden van dat proces. Ik verwacht dat ik met mijn ervaring en kwaliteiten een belangrijke rol  kan spelen in dit uitdagende project.”

De oefenmeester was met meerdere clubs in gesprek gegaan, maar had het beste gevoel bij ARC. Ook speelde de afstand (“het is slechts 25 minuten rijden”) mee in zijn beslissing. Evers is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij Swift. Met de Amsterdammers staat hij op een keurige vierde plek in de hoofdklasse.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)