Martin van Egmond nieuwe trainer TOG

Martin van Egmond is met ingang van komend seizoen de nieuwe trainer van TOG. Van Egmond wordt de opvolger van Marc Stuut die sinds 1 maart de honneurs waarneemt sinds het vertrek van Martin Berrevoets bij de zondag vijfdeklasser.

Van Egmond is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij derdeklasser Diemen met wie hij nog steeds strijdt om de titel in 3C. In december besloten beide partijen na goed overleg het contract van de oefenmeester niet te verlengen. Van Egmond gaf toen aan dat de klik er met de spelergroep er niet was ondanks de goede resultaten. Van Egmond promoveerde eerder met Waterwijk en Ouderkerk.

Foto Jos Spitteler
Foto Jos Spitteler: Martin van Egmond maakt de overstap van Diemen naar TOG

Voorzitter Pelle Aardwerk: “Met een relatief jong bestuur en talloze vrijwilligers in onze actieve commissies staat er een prima kader voor de toekomst. Hierbij past ook een ambitie trainer om in het linker rijtje van de vierde klasse te spelen de komende jaren. Martin heeft prima prestaties neergezet de afgelopen jaren en zijn ervaring en drive past uitstekend bij onze visie, waarbij prestatie samengaat met een prima sfeer.”

TOG staat momenteel op de vijfde plaatst in de vijfde klasse D en hoopt via de nacompetitie promotie af te dwingen naar de vierde klasse. Aardwerk: “De komende tijd gaan wij onze zondagselectie verder versterken waarbij een verjongd tweede elftal zal fungeren als kweekvijver. Ik kijk uit naar een mooi seizoensslot waarbij wij voor promotie zullen strijden naar de vierde klasse onder de bezielende leiding van interim trainer Marc Stuut en vervolgens met Martin van Egmond te werken aan een sportieve toekomst voor TOG.”

Foto boven: Voorzitter Pelle Aardwerk en Martin van Egmond

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!