Martin Steenvoorden (oud-WVHEDW) vertrekt na twee seizoenen bij Quick Boys

Martin Steenvoorden vertrekt aan het einde van het seizoen bij Quick Boys. De oud-trainer van WV-HEDW was de afgelopen twee jaar assistent van Jan Zoutman bij de club uit Katwijk.

Steenvoorden, tevens oud-speler van Quick Boys, gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging. “De band met Jan en de overige stafleden is ijzersterk. Ik heb het bovendien nog erg naar mijn zin bij Quick Boys. Ik werk samen met fijne mensen bij een prachtige club, maar ik moet ook aan mezelf denken en mijn gevoel zegt dat het tijd is om iets anders te gaan doen. Tegelijkertijd zal ik er alles aan doen om binding te blijven houden met Quick Boys”, zegt de oefenmeester op de website van de club. In zijn debuutseizoen werden de Katwijkers meteen kampioen van de Hoofdklasse. Momenteel bezet de ploeg de zevende plaats in de Derde Divisie (zaterdag).

Zijn vertrek bij Quick Boys betekent niet automatisch dat hij elders als hoofdtrainer aan de slag zal gaan. De Amsterdammer werd in zes seizoenen bij WV-HEDW twee keer kampioen. “Ik wil me de komende tijd rustig oriënteren op de mogelijkheden die ik heb. Het is destijds een heel goede stap geweest om naar Quick Boys te komen en hier als assistent-trainer te gaan werken. Dat kan ik iedere trainer aanbevelen. Het is een gevoelskwestie. Ik wil voorkomen dat ik mezelf volgend jaar betrap dat ik minder plezier heb bij het uitvoeren van mijn taken. Daarom ga ik nu op zoek naar een nieuwe uitdaging.”

Foto: Jan Vonk

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)