Martin Steenvoorden vertrekt bij WVHEDW

Na goed onderling overleg hebben zaterdag tweedeklasser WVHEDW en trainer Martin Steenvoorden besloten aan het eind van het seizoen uit elkaar te gaan. Steenvoorden was zes jaar hoofdtrainer van de club uit Amsterdam-Oost.

Beide partijen waren van mening dat het na bijna zes jaar tijd is voor een nieuwe uitdaging. De afgelopen vijf jaar is WV onder leiding van Steenvoorden twee keer middels een kampioenschap gepromoveerd. Vorig seizoen degradeerde WV echter, via de nacompetitie , weer uit de eerste klasse.

Martin Steenvoorden slide

WVHEDW verblijft momenteel in Sevilla op trainingskamp. Bestuurslid Ronald Nijsen: “ Martin heeft zich ontwikkeld als een prima, zeer gemotiveerde en kundige trainer, die een prima organisatie rondom de selectie heeft neergezet. Bovendien is Martin een echte WV-er. We nemen aan het eind van het seizoen dan ook afscheid van Martin als hoofdtrainer, maar zeker niet als clubmens. Hopelijk gaat dat afscheid gepaard met het kampioenschap van de tweede klasse: Drie kampioenschappen in zes jaar zou geen slecht moyenne zijn.”

Over de opvolging van Steenvoorden deed de club nog geen mededeling.

Foto’s Jan Vonk: Martin Steenvoorden

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)