Home / Algemeen / Martin van Ophuizen langer door bij Purmersteijn
Zien we Martin van Ophuizen en zijn Purmersteijn volgend jaar terug in de Hoofdklasse?

Martin van Ophuizen langer door bij Purmersteijn

Martin van Ophuizen is ook volgend seizoen de trainer van Purmersteijn. Dat nieuws maakte de club vandaag (woensdag) bekend. Het bestuur is enorm tevreden over de 47-jarige oefenmeester die momenteel de eerste plek bezet in de zondag eerste klasse A. Naast van Ophuizen verlengde Purmersteijn ook het contract met assistent-trainer Marco Daman.

“Er is van beide kanten volop tevredenheid over de samenwerking. Uiteraard zijn er de successen in de afgelopen seizoenen en het huidige seizoen. Maar bovenal zitten de ambitie en visie van trainers en vereniging nog altijd op een lijn. Dat is een zeer goede basis om de samenwerking te verlengen”, liet het bestuur weten op de clubwebsite.

Van Ophuizen Purmersteijn Jose Mol1

Van Ophuizen begon in 2013 zijn trainerscarriere bij Purmersteijn, maar was daarvoor een bekende naam in het betaald voetbal. De verdediger speelde vijf seizoenen voor AZ en werd met Fortuna Sittard kampioen van de Eerste Divisie. Hij sloot zijn carriere af bij het Belgische Beveren. Van Ophuizen promoveerde in zijn debuutseizoen naar de eerste klasse en eindigde vorig seizoen op een knappe vierde plaats.

Dit seizoen is Purmersteijn na zeventien wedstrijden lijstaanvoerder met drie punten voorsprong op zowel Alphense Boys als Hoogland. Met een periodetitel op zak heeft Van Ophuizen dus goede papieren om volgend seizoen zijn geluk te kunnen beproeven in de Hoofdklase.

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto: Jose Mol

Klik hier voor meer nieuws, uitslagen en de actuele stand in de zondag eerste klasse A

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)