Martinus grote winnaar in 4F na nederlagen concurrentie

In de zondag vierde klasse F heeft Sporting Martinus een meer dan uitstekend weekend achter de rug. De ploeg van Ron Gerlof won met 0-5 bij Geinburgia en zag de naaste achtervolgers (NFC en RKDES) beiden onderuit gaan. De voorsprong bedraagt nu vier punten.

Dat Martinus zou winnen bij het laag geplaatste Geinburgia was niet echt een verrassing te noemen, maar dat NFC (1-0 bij Aalsmeer) en RKDES (2-3 tegen Swift) onderuit zouden gaan was niet iets wat velen verwacht hadden. Trainer Ron Gerlof: “Je kunt met recht spreken van een superweekend. Ik kon er van dromen, maar dat het ook echt zou gebeuren is amper te bevatten.”

03042016 Geinburgia Martinus martinianen.nl

Feest dus in Amstelveen, maar Gerlof wil nog niet te vroeg juichen:”De stemming bij Martinus zit er goed in en iedereen roept al dat we het nu niet meer weg mogen geven en dat we al kampioen zijn, maar zo ver is het echt nog niet. Ik moet echt de hosanna stemming temperen en dat meen ik ook echt want we hebben met NFC, Real Sranang en Aalsmeer echt nog een lastig programma.”

03042016 Geinburgia Martinus martinianen.nl 2

Tegen Geinburgia was de wedstrijd binnen een minuut al gelopen. Een eigen doelpunt zorgde na 43 seconden al voor de 0-1 en binnen twintig minuten zorgde Thomas Delleman en Dai Nagashima voor de 0-3 ruststand. Na rust maakte Nagashima nog twee treffers (een uit een strafschop) en bepaalde zo de eindstand op 0-5.

Klik hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in de zondag vierde klasse F

Foto’s martinianen.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!