Martinus staat na 8-0 zege op CTO’70 nu zeven punten los

In de zondag vierde klasse F kan Sporting Martinus het kampioenschap bijna niet meer ontgaan. De ploeg van Ron Gerlof won met 8-0 van CTO’70. Achtervolger NFC verloor van Real Sranang zodat Martinus nu zeven punten voorsprong heeft op vier achtervolgers.

Dat Martinus zou winnen van CTO’70, dat pas drie punten heeft, was wel te verwachten. De vraag was eerder hoe veel het zou worden tegen de hekkensluiter die officieel nog steeds niet gedegradeerd is. Het werd na een 2-0 ruststand uiteindelijk 8-0.

10042016 Martinus CTO'70 Martinianen.nl 3

Voor rust scoorde Thomas Verhoogt en Raymond Wismeijer. Na de hervatting ging het allemaal een stuk makkelijker en wisten Joel Cornwall, invaller Thomas Delleman (2x), Dai Nagashima en opnieuw Wismeijer de score naar 8-0 te tillen

De grootste winst zat hem in het feit dat naaste achtervolger NFC onderuit ging. De ploeg van Ruud Visser verloor met maar liefst 5-1 van Real Sranang. Beide ploegen vormen nu samen met FC Aalsmeer en RKDES het achtervolgende groepje, maar wel allemaal op zeven punten.

10042016 Martinus CTO'70 Martinianen.nl 2

Trainer Ron Gerlof: “Nog twee keer winnen in de resterende vier wedstrijden en we zijn er. De voorsprong is mooi dus als we een keer kampioen willen worden dan moeten we het nu doen. We hebben een lastig programma, maar dit mag niet mis gaan.”

Sporting Martinus kan als het over twee weken wint bij Real Sranang op 1 mei bij Swift de titel pakken. Klik hier voor alle uitslagen, de stand en het programma.

Foto’s Martinianen.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!