Matthaei moet DWV helpen

Wegens het overlijden van Kees Guijt afgelopen vrijdag heeft het bestuur van  DWV vanmiddag (zondag) uitvoerig overleg gehad hoe het de technische zaken voor de rest van het seizoen gaat invullen. Stefan Matthei zal voorlopig de honneurs waarnemen.

Technisch manager Sirik Goeman zal Matthaei de komende weken gaan assisteren. De huidige assistent  Rachid Lamalan zal de technische staf completeren. Lamalan zal pas over een aantal weken aansluiten in verband met werkzaamheden in het buitenland.

Doordat Matthaei wegvalt bij het tweede elftal heeft het bestuur ervoor gekozen om zaterdag trainer Remco van Twiller samen met Remi Boshuizen, de nieuwe trainer voor volgend seizoen, verantwoordelijk te maken voor het tweede elftal. De trainer van de A1, Stanley Brouwer, zal daar waar nodig assistentie verrichten bij zowel het eerste als tweede elftal.

Het bestuur laat weten de komende periode op zoek te gaan naar een structurele oplossing. Daar heeft het drie scenario’s voor.  Er zal worden gezocht naar een ‘tussenpaus’ die het seizoen kan afmaken of een trainer die per direct beschikbaar is en ook komend seizoen voor de groep kan staan. De laatste mogelijkheid is dat de huidige technische staf het seizoen afmaakt en dat het voor volgend seizoen, Guyt had al een overeenkomst voor komend seizoen, op zoek gaat naar een nieuwe trainer.

Kees Guijt wordt naar alle waarschijnlijkheid woensdagniddag om 14:45u in Katwijk begraven.

foto: John Beckman

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)