Mede koploper Fortius haalt uit bij en tegen Nautilus

Fortius heeft in de vierde klasse F een ruime zege geboekt in Amstelveen tegen Nautilus. Na negentig minuten stond er 1-5 op het bord. Vooral in de tweede helft kon Nautilus het tempo niet meer bij houden.

Lang leek het er op dat de rust gehaald zou worden met een 0-0 ruststand. Nautilus miste een aantal grote kansen en vlak voor het rustsignaal was het zelfs een eigen doelpunt dat Fortius op voorsprong zette.

DSC_1281-1

Na rust maakte Fortius direct de tweede treffer. Edir da Silva zorgde voor de 0-2. Nautilus kon terug komen in de wedstrijd omdat Fortius met tien man verder moest vanwege aanmerkingen op de leiding. Eus Oukooms zorgde vlak daarna dan ook voor de 1-2.

Nautilus nam vervolgens de nodige risico’s en dat werd hard afgestraft. Da Silva makate zijn tweede van de middag en zorgde voor de 1-3. Gyllyano Nijman (1-4) en Rivaliono Bruinhart bepaalde de eindstand op 1-5.

DSC_1262-1

Nautilus wacht nog steeds op haar eerste punt, terwijl Fortius met negen punten de eerste plaats deelt met NFC. Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassen pagina van zondag 4F.