Meeuwsse (SDZ) is blij met Amsterdamse poule

De zondag derde klasse C kent dit jaar zes clubs uit onze regio. Voor Kai Meeuwsse, de nieuwe trainer van promovendus SDZ, is de nieuwe competitie een grote verrassing. “Er zijn elf clubs die ik niet ken. Ik laat me volledig verrassen. Het is in ieder geval een mooie afdeling met veel derby’s.”

Meeuwsse was even bang dat SDZ ingedeeld zou worden in de noordelijke afdeling 3B, waar OSV (zondag) afgelopen seizoen uit degradeerde. “Daar was ik inderdaad bang voor gezien de postcode van de club. Ik ben blij dat dat niet is gebeurd.” SDZ wordt door velen gezien als één van de titelkandidaten. “Onze doelstelling is zeker om te promoveren. Of dat nou via de korte of de lange weg is. Wij hebben gewoon een goede ploeg. Ik denk dat ZSGOWMS en Bloemendaal onze concurrenten zijn en ik hoorde dat De Kennemers zich ook enorm versterkt heeft. Als ik uit ga van onze eigen kracht, dan moeten we mee gaan doen om de prijzen.”

SDZ is dinsdagavond aan het eerste deel van de voorbereiding begonnen. Meeuwsse: “We trainen nu vijf keer en hebben nog een leuk uitje. Daarna een aantal weken rust en dan pakken we het op 13 augustus weer op.”

Derde Klasse C (zondag)
1 Alliance’22 8 Schoten
2 Bloemendaal 9 Spaarnwoude
3 Diemen 10 Sporting Martinus
4 De Kennemers 11 United/DAVO
5 Ouderkerk 12 VVH/Velserbroek
6 RODA’23 13 Wijk aan Zee
7 SDZ 14 ZSGOWMS

Foto website SDZ | De eerste training bij SDZ onder leiding van Kai Meeuwsse

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!