Underhill Stadium, de nieuwe thuishaven van Holwijn bij Barnet FC

Melvin Holwijn ook naar Barnet FC

Melvin Holwijn is met onmiddellijk ingang overgestapt naar Barnet FC, de club van Uli Landvreugd en Edgar Davids. De website van de club maakte dat zojuist bekend. Holwijn kwam sinds het begin van dit seizoen uit voor Blauw Wit Amsterdam.

Sinds het vertrek van Landvreugd bij de Amsterdammers was Holwijn ook weg. De nieuwe trainer Jack de Gier liet onlangs weten dat Holwijn ergens op stage was in Engeland maar dat hij sindsdien, bijna drie weken lang, niets meer van hem vernomen heeft. Nu is dus duidelijk waar hij zat.

Melvin Holwijn als speler van Telstar

Landvreugd liet Het Amsterdamsche Voetbal weten dat Holwijn per direct inzetbaar is en dat hij zich de komende twee maanden mag bewijzen. Landvreugd: “Hij komt op amateurbasis en krijgt de komende twee maanden de tijd om een contract te verdienen. Hij is per direct inzetbaar dus ik ben benieuwd.”

Underhill Stadium, de nieuwe thuishaven van Holwijn bij Barnet FC

Naast de 32-jarige Holwijn huurt de club ook de 21-jarige spits George Barker van Brighton and Hove Albion en Andy Iro, een verdediger van Stevenage. Alle drie de spelers zijn zaterdag in de uitwedstrijd tegen Cheltenham al inzetbaar.

Op de website zegt directeur voetbal zaken Paul Fairclough over Holwijn: “ Melvin is an exciting and very quick, rapid forward”.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)