Mike Kolf hoofdopleiding Hercules Zaandam

Mike Kolf heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Kolf, die bij Zeeburgia verantwoordelijk was voor de jeugdopleiding en het eerste elftal, zal bij Hercules uit Zaandam de functie Hoofd Jeugdopleiding gaan bekleden. Hercules is zeer blij met de komst van Kolf.

Op haar eigen website maakt Hercules melding van de komst van Kolf. Afgelopen dinsdag (22 april, red.) is Kolf door het bestuur voorgesteld bij de club. Tijdens dit persmoment kregen de jeugdtrainers van Hercules hun kans om kennis te maken met Kolf en om vragen te stellen over zijn werkwijze. Kolf: “Ik heb duidelijk aangegeven dat ik met de huidige jeugdtrainers en jeugdspelers aan de wil gaan om onze jeugd beter te maken.”

Hercules wil met de aanstelling van Kolf de jeugdopleiding “op de kaart zetten” en gelooft dat Hercules nu “de kans heeft om grote stappen met de jeugd te maken.” Volgens de club heeft Kolf de kwaliteiten om deze doelen te bewerkstelligen. “Mike is een ervaren opleider en heeft een zeer goede en bekende naam in de Nederlandse voetbalwereld. Naast zijn staat van dienst past hij ook als persoon perfect bij onze sportclub”, aldus de trotse club op haar eigen website.

Op dit moment is Kolf nog druk bezig met Zeeburgia en de strijd tegen degradatie uit de zondag eerste klasse A. Met nog drie speelronden voor de boeg staat Zeeburgia onderaan met 18 punten uit 23 wedstrijden. Komende zondag, de dag na Koningsdag, moet het team van vertrekkend trainer Kolf op bezoek bij De Meern.

Foto:  Hercules Zaandam

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)