Misa Danso verruilt Ajax voor Quick Boys

Hoofdklasser Ajax raakt aan het eind van seizoen aanvaller Kenneth Misa Danso kwijt aan Quick Boys. Misa Danso is momenteel bezig aan zijn vierde jaar bij de Amsterdammers. Hij is de eerste versterking voor Quick Boys.

Misa Danso (24) is momenteel bezig aan een sterk seizoen bij Ajax. De snelle aanvaller scoorde dit seizoen al zes keer in dertien wedstrijden. Vorig jaar scoorde hij negen keer in de Topklasse. Quick Boys is momenteel koploper in de hoofdklasse B en het lijkt er op dat de club onder leiding van Jan Zoutman en Martin Steenvoorden eindelijk de stap naar de Topklasse gaat maken.

Misa Danso: “Na vier jaar Ajax ben ik toe aan een nieuw avontuur. Ik wil eens ervaren hoe het spelletje buiten Amsterdam beleefd wordt. Met Ajax heeft hij diverse keren tegenover de blauwwitten gestaan. Ik vind Quick Boys een heel mooie club met een zeer fanatieke achterban. Op De Toekomst waren bij onderlinge duels telkens zoveel Katwijkers aanwezig waardoor het leek alsof we een uitwedstrijd speelden.”

Foto website Quick Boys: Misa Danso (r) vorig seizoen in actie tegen zijn nieuwe club
Foto website Quick Boys: Misa Danso (r) vorig seizoen in actie tegen zijn nieuwe club

Gert Aandewiel, technisch manager, van Quick Boys legt op de website van de club uit waarom Misa Danso is aangetrokken. Aandewiel: “Met Kenneth hebben we een rappe en technisch vaardige vleugelaanvaller weten te strikken. Hij is een speler die handig is in de kleine ruimte, maar ook in de omschakeling met zijn snelheid voor veel gevaar kan zorgen. Zijn naam staat al een tijdje op onze scoutingslijst. Misa Danso is de afgelopen seizoenen meerdere keren door ons bekeken in competitie- en oefenwedstrijden. Gezien zijn leeftijd verwachten wij dat zijn beste jaren nog zullen komen waardoor Quick Boys hopelijk heel veel plezier aan hem gaat beleven.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)