Mischa Klaver (OSV) zes weken uitgeschakeld met liesblessure

Voor Mischa Klaver was de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen WV-HEDW van korte duur. Al vroeg in de wedstrijd liep de aanvoerder van OSV een liesblessure op, die hem naar verwachting zes weken aan de kant houdt.

“Er gebeurde eigenlijk helemaal niks”, vertelt de 23-jarige verdediger, die zich moest laten vervangen voor Paul Denslagen. “Het was ongeveer het eerste sprintje dat ik die wedstrijd trok en opeens hoorde ik het kraken. Toen wist ik eigenlijk meteen dat het foute boel was.”

misha-klaver-overbos-osv-3oktober2015-vegterimages2
Foto: Vegter Images | Mischa Klaver in actie tijdens de wedstrijd Overbos – OSV (1-1)

Klaver is inmiddels bij de fysiotherapeut geweest en zit voorlopig ook thuis. “Ik heb een paar dagen niet gewerkt omdat ik nauwelijks kon lopen en ben maandag gelijk naar de fysiotherapeut geweest. Hij heeft geconstateerd dat er een scheur zit in mijn spier en dat ik waarschijnlijk zes weken aan de kant sta.”

Dat de aanvoerder de komende anderhalve maand moet toekijken, valt hem zwaar. “Dit is zwaar kut. Er komen voor ons een paar mooie wedstrijden aan (Opperdoes, EDO en Overbos red.) waarin we echt punten moeten gaan pakken. En het is natuurlijk ook het begin van de tweede periode. Dan is het jammer dat je moet toekijken. Ik ga me best doen om mijn team vanaf de zijlijn aan te moedigen.”

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto boven: Jan Vonk

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)