Mo Attaibi (’T Knooppunt) verwacht ‘wedstrijd van hoog niveau’ tegen Hovocubo

Voor veel spelers is de topper in de Eredivisie zaalvoetbal tussen Hovocubo en ‘T Knooppunt een weerzien met hun oude club. Zo ook voor international Mo Attaibi. De Amsterdammer was vorig seizoen aanvoerder in Hoorn en keert vanavond (vrijdag) voor even terug op bekend terrein.

Afgelopen zomer maakte hij net als Adil Zouthane en Sofian el Adel (die eerder bij de Amsterdammers speelden) de overstap van Hovocubo naar ’T Knooppunt. “Ik heb veel mooie herinneringen aan Hovocubo”, zegt Attaibi. “Ik heb ervoor gekozen om de club te verlaten omdat het niet makkelijk te combineren was met de afstand vanaf mijn werk. Maar voor mij is de wedstrijd niet bijzonder of speciaal. In het zaalvoetbal gebeurt het vaak dat spelers van club wisselen. Bij beide ploegen spelen veel internationals, dus ik verwacht een wedstrijd van hoog niveau.”

De Amsterdammers beschikken over een fitte selectie in de topper tegen de club uit Hoorn, die ook haar eerste twee competitiewedstrijden won. “Ik schat onze kansen goed in voor morgen. We hebben een goede voorbereiding gehad. We hebben de Supercup gewonnen, volgende ronde van de Futsal Cup bereikt en zijn goed begonnen in de competitie.” Hovocubo is bovendien een grote concurrent voor het kampioenschap. “We beschikken allebei over veel internationals. Je krijgt altijd te maken met blessures en schorsingen, maar ik verwacht wel dat wij bij de beste vier eindigen.”

Het duel, dat gepland stond voor 14 oktober, werd naar vrijdagavond verplaatst vanwege Europese verplichtingen van ‘T Knooppunt in die periode.

Verslag: Roy Baltus
Foto: ‘T Knooppunt

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
TOB