Mols verruilt Ajax voor ADO’20

Jeffrey Mols verruilt Ajax voor de kersverse topklasser ADO’20 uit Heemskerk. Mols was pas een jaar actief voor de Amsterdammers maar behaalde wel het kampioenschap. Mols: “Topklasse is het hoogst haalbare en dat wil ik”.

Na één jaar neemt Mols dus al weer afscheid van de kampioen van de eerste klasse. Mols: “Met Ajax kwam ik er niet uit en dan gaat het niet alleen om de financiën. Er waren ook wat andere dingen. Het heeft in ieder geval niets te maken met de komst van andere verdedigers (Abdulrahman van RODA’23 en Cerezo Fung a Wing van IJsselmeervogels. Zie elders deze site, red.) want het staat al bijna twee maanden vast dat ik weg zou gaan”.

De centrale verdediger speelde voordat hij naar Ajax ging een jaartje voor Huizen en twee jaar bij Chabab. Zijn opleiding genoot de in Hoofddorp woonachtige speler bij HFC Haarlem. Mols: “Bij ADO zitten veel spelers die hun opleiding bij Haarlem hebben gehad zoals doelman Patrick Zonneveld. Dus het contact was snel gelegd. Door de promotie naar de topklasse is het natuurlijk helemaal mooi. Ik wil op een zo hoog mogelijk niveau spelen en dat kan ik nu”.

Mols: “Ik heb een mooie tijd bij Ajax gehad met een kampioenschap als bekroning. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging”.

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)