Mulder nieuwe trainer Haarlem

Guido Mulder is vanaf komend seizoen de nieuwe trainer van Haarlem Kennemerland. De Amsterdammer werd eerder dit seizoen ontslagen bij Beursbengels. Mulder werd afgelopen zaterdag gepresenteerd bij de fusieclub. De Haarlemmers degradeerden dit seizoen naar de derde klasse.

Mulder zal wel in de derde klasse moeten beginnen want de club degradeerde afgelopen seizoen, zelfs zonder overwinning, uit de tweede klasse A. Mulder: “ Het si allemaal heel snel gegaan want ze hadden niet verwacht dat de huidige trainer (Carl Ern, red.) niet verder zou gaan. In drie dagen waren we er uit.”

De 45-jarige Mulder was twee jaar werkzaam bij Beursbengels en daarvoor drie jaar als trainer bij de A-jeugd van Haarlem. Het bestuur van HaarlemKennemerland ziet met Mulder de toekomst met vertrouwen tegemoet. Ze hopen met een deels verjongde selectie een poging te doen om terug te keren naar de tweede klasse. Mulder: “ Het was natuurlijk een teleurstellend seizoen voor ze. Er is echter wel wat beweging binnen de club ontstaan. Men wil zo snel mogelijk terug naar de tweede klasse en iedereen wil daar aan meewerken.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)