Home / Algemeen / Murat Böke (ZSGOWMS) kijkt uit naar ontmoeting met oude club United/DAVO

Murat Böke (ZSGOWMS) kijkt uit naar ontmoeting met oude club United/DAVO

Voor Murat Böke staat er zondag een bijzondere wedstrijd op het programma. De oefenmeester van ZSGOWMS gaat op bezoek bij United/DAVO, de club waar hij maar liefst vier jaar trainer van is geweest.

Toch was de generale repetitie in aanloop naar het duel niet ideaal want afgelopen weekend verloren de Amsterdammers nog met 3-1 van AGB. “We zijn vanaf minuut een met hun tempo meegegaan en dat hadden we niet moeten doen. Zij gaven heel veel strijd en in plaats van de duels aan te gaan wilde we het voetballend oplossen. Uiteindelijk maak je daardoor drie fouten en die zijn alle drie afgestraft.”

Böke wilde na afloop van het duel de wedstrijd tegen AGB snel vergeten en kijkt uit naar de ontmoeting tegen zijn oude werkgever. “Het wordt weer een speciale wedstrijd waarin we hetzelfde kunnen verwachten. Dat betekent veel strijd en veel passie. Daar moeten we mee om leren door dezelfde strijd en passie terug te geven.

murat-boke-zsgowms-beckman2

Böke nam na zijn vertrek bij Haarlemmers Jordan Gast, Barry Tjeertes en Nicky van der Matten mee naar Amsterdam waardoor hij zondag niet de enige zal zijn voor wie de wedstrijd een bijzonder tintje heeft. “We hebben jongens in het team zitten die willen winnen van hun oud-teamgenoten. Het nadeel is wel dat ze daar ook weten wat die jongens wel en niet kunnen. Bovendien willen ze daar natuurlijk ook graag winnen van hun oud-teamgenoten en dat is hun goed recht.”

“Ik heb daar vier jaar gezeten en dat was een mooie periode dus ik kijk er zeker naar uit om weer terug te komen. Maar het is wel de bedoeling dat de drie punten mee terug gaan naar Amsterdam.”

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto’s: John Beckman