Na negentig minuten heeft Zeeburgia een nieuw bestuur

De Algemene Ledenvergadering van Zeeburgia zat er gisteravond na precies negentig minuten op. Toevallig net de lengte van een voetbalwedstrijd. Aan het eind louter lachende gezichten en veel mensen die hun energie in de vereniging willen steken. Marianne van Leeuwen werd gekozen tot nieuwe voorzitter.

Van Leeuwen: “Ik heb er onwijs veel zin in en ben ontzettend blij met de steun van de leden. We gaan met veel energie aan iets nieuws beginnen. Stap voor stap gaan we werken aan een mooie toekomst voor Zeeburgia.”

Bijna 200 leden (samen goed voor 344 stemmen) waren op de vergadering aanwezig.  Erevoorzitter Piet Meijer opende de vergadering en gaf een toelichting op het aftreden van het vorige bestuur en benoemde de goede dingen die de bestuursleden voor de vereniging hebben gedaan.

08042014 2

Daarna nam Brian Daniels de vergadering over. De kandidaat bestuursleden introduceerden zich aan de leden en ontvouwde hun plannen. De nieuw gekozen voorzitter Marianne van Leeuwen: “ We kregen vervolgens veel vragen over de toekomst van de club, maar ook veel suggesties. We kunnen natuurlijk nog niet overal antwoord op geven. We hebben de leden dan ook om wat tijd gevraagd om alles uit te kunnen zoeken.”

Op 4 juni staat er een nieuwe Leden Vergadering gepland zodat het nieuwe bestuur antwoord kan geven op alle vragen. Van Leeuwen: “We zullen de komende acht weken alles gaan uitwerken. Er is veel werk te doen. Met betrekking tot de nieuwe accommodatie hebben we nog een hoop huiswerk te doen.  Veel leden lieten na de vergadering lieten veel leden ook weten iets voor de club te willen doen. Daar word ik echt vrolijk van.”

Ook de situatie rondom Mike Kolf kwam aan de orde. Van Leeuwen: “Heel uitgebreid hebben we het daar niet eens over gehad. We gaan werken volgens de methode ‘Kolf”. Tot juni zal Mike zijn werkzaamheden blijven uitvoeren rondom het eerste en de B1. Daarna zal hij samen met Alain Munoz en de trainersstaf de indeling voor volgend seizoen maken. Daarna is hij op afriep beschikbaar om advies te geven.”

08042014 1

Van Leeuwen is dus de nieuwe voorzitter van Zeeburgia. Alain Munoz krijgt de portefeuille technische zaken en is ook vice voorzitter. Het dagelijks bestuur zal verder bestaan uit Huub Wilbrink (penningmeester) en Alona Buitink (secretaris). Het bestuur werd gekozen met 339 stemmen voor en vijf tegen.

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)