Home / Algemeen / Nabil el Gourari maakt het seizoen af bij HBOK

Nabil el Gourari maakt het seizoen af bij HBOK

HBOK kan per direct beschikken over Nabil el Gourari. De 29-jarige aanvaller, die een jaar geleden tussentijds vertrok bij De Dijk, heeft zich tot het einde van het seizoen verbonden aan de koploper van de zaterdag derde klasse A.

Vanaf december trainde El Gourari mee in Zunderdorp, waar hij via oud-ploeggenoten van De Dijk terecht kwam. “Ik zei tegen Said (Bentohami, red.) dat ik weer wilde gaan voetballen. Nog niet op hoog niveau, want ik ben zeker niet fit. Ik weet dat het derde klasse is, maar hier kan ik het komende halfjaar proberen fit te worden en kijken wat voor clubs er komen.”

Toen El Gourari in januari 2018 zijn spullen inleverde bij De Dijk, was hij even helemaal klaar met het voetbal. Vanwege privéredenen kon de aanvaller de rust goed gebruiken. In de zomer kwamen er verschillende aanbiedingen binnen, waaronder van zijn oude club IJsselmeervogels. Daar besloot hij uiteindelijk niet op in te gaan. “Ik kon het gewoon niet opbrengen. Ik wil nog altijd mijn excuses aanbieden aan de club dat ik niets van mij heb laten horen, want ik was nagenoeg rond.”

Voor voetballen op Divisie=niveau kon hij op dat moment niet honderd procent geven. “Ik had nog teveel aan mijn hoofd.” Dat is wel het niveau waar hij komende zomer weer naartoe wil. “Ik kom naar HBOK voor het kampioenschap, dan zie ik daarna wel wat er op mijn pad komt.”

Foto: Rob Beense